Met welke gezelschap u ook op reis gaat – leerlingen, vrienden, collega’s of familie - bij PouwTravel bent u altijd verzekerd van een plezierige busreis en een nog plezierigere vakantie. Met ons uitgebreide wagenpark zijn we flexibel en kunnen we maatwerk leveren. Zo krijgt u altijd een groepsreis die bij u past.

Volledig verzorgde programma’s

U boekt bij ons niet alleen de busrit heen en terug, u boekt bij ons de hele reis. Door onze samenwerking met groepsreizen specialist Manders Reizen zijn wij in staat een compleet verzorgd programma voor u samen te stellen. Als u ons vertelt wat uw wensen zijn, regelen wij voor u de perfecte overnachting. Midden in de stad, in een boerderij, op de piste...net hoe u het wil. En om het plaatje compleet te maken, kunt u bij ons ook een reisverzekering afsluiten. Alles onder 1 dak geregeld: wel zo makkelijk.
Verder begrijpen wij als geen ander dat u, eenmaal op uw bestemming aangekomen, aan zo min mogelijk dingen wil denken. U heeft geen zin om in de rij te staan voor toegangskaartjes voor attracties of musicals, of in een vreemde taal vervoersbewijzen voor de metro te kopen. Wij nemen het u graag uit handen, zodat u in alle rust van uw vakantie kunt genieten.

Niet zomaar een bus

Bij PouwTravel kunt u altijd een bus huren die bij u past. Onze luxe touringcars zijn het ideale startpunt van uw vakantie. Ze voldoen aan strenge milieueisen en zijn voorzien van alle moderne gemakken: airco, een toilet, een mediaspeler met een sfeer verhogend muziekje of film, die vooral een lange reis extra veraangenamen. Vergeet ook zeker niet even te kijken naar onze uitgebreide catering mogelijkheden. Voor een snelle prijsopgave kunt u direct contact met ons opnemen of dit formulier invullen.

Bijzondere chauffeurs en andere extra’s

Wij zijn meer dan het zoveelste vervoersbedrijf. Bij ons krijg je een full service behandeling. We denken met u mee, net zolang tot alles helemaal naar uw wens is. Door onze jarenlange ervaring weten we wat kwaliteit is en hoe we het kunnen leveren. U profiteert daarvan: onze groepsreizen zijn te boeken voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
We beloven dat u niets tekort komt en dat begint al met de heenreis. Onze chauffeurs zijn vriendelijke en ervaren vakmensen, die ervoor zorgen dat uw busrit zo prettig mogelijk verloopt. Ze spreken verschillende talen en hebben kennis van de omgeving waar ze naar toe rijden. Ze zijn uw persoonlijke reisleider.

Ook als u als u eenmaal op uw bestemming bent, laten we u niet vallen. Onze nooddienst staat 24/7 voor u klaar in geval van problemen. Uw groepsreis is altijd veilig en goed geregeld.