Stel u het eens voor: uitgerekte witte pistes, een waterig zonnetje en u die met plezier naar beneden sjeest op de ski’s of snowboard. Met Pouw Travel wordt het zo realiteit. Bij ons kunt u alles gemakkelijk regelen, van vervoer tot skipas tot overnachtingen. Dat alles natuurlijk tegen een goede prijs/kwaliteitverhouding, zoals u dat van ons gewend bent.

Toplocaties

Ons avontuur met wintersport is ooit begonnen in de bekende Duitse wintersportplaats Winterberg, in het prachtige Sauerland. Daar hebben we geleerd wat er allemaal komt kijken bij het regelen van een skivakantie. Inmiddels zijn we vele jaren verder en hebben we een aanzienlijke ervaring opgebouwd. In Winterberg zijn we nog steeds vaak actief, maar ook in Oostenrijk kennen we onze weg. Wij brengen u graag naar toplocaties in verschillende skigebieden, zoals Neukirchen, Kals-Matrei, het Zillertal, Flauchau en Zell am See.

Volledig verzorgde programma’s

Door onze samenwerking met Manders Reizen kunnen wij een volledig verzorgde reis voor u samenstellen. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij helpen u met het boeken van een gezellig hotel of jeugdherberg. Natuurlijk altijd op toplocaties: op de piste, in het centrum of juist net buiten het dorp. Net wat u wil. Voor wie zijn avonden graag goed besteed, zijn er diverse activiteiten, zoals rodelen, een fakkeltocht of een disco. U hoeft het maar te zeggen en wij regelen het, altijd tegen een voordelige en goedkope prijs.

Alles direct onder 1 dak geregeld

Als je op wintersport gaat, wil je bij aankomst meteen van de sneeuw genieten en niet eerst nog allerlei praktische dingen regelen. Wij begrijpen dat. Daarom boekt u bij ons niet alleen een busreis, maar bovendien direct een skipas bij een van onze vaste partners. Ook het skimateriaal kunt u gemakkelijk bij ons huren. Zo hoeft u uw tijd niet te verdoen met in Oostenrijk op het skiverhuur wachten. U wordt begeleid door Nederlandse gediplomeerde skileraren, zodat u het optimale uit uw skilessen kan halen.

Van touringcar tot sneeuwbus

Door onze jarenlange ervaring in verschillende skigebieden weten we hoe we om moeten gaan met sneeuw en ijs. Onze bussen zijn op de wintersport voorbereid en zullen zonder problemen op de locatie aankomen. Onderweg komt u niets tekort: onze touringcars zijn van alle gemakken voorzien, zoals airco, een toilet en een mediaspeler zodat u uitgerust aan uw vakantie kan beginnen. Uitgebreidere faciliteiten zijn tegen een meerprijs bij te boeken. Er gaat een ervaren reisleider mee in de bus en ook onze touringcarchauffeurs spreken hun talen. Ze gaan graag met u in gesprek.

Als er onderweg of op locatie iets gebeurt, kunt u direct contact opnemen met onze nooddienst. Wij staan 24/7 voor u klaar om uw problemen op te lossen. Pouw Travel: met een veilig gevoel op vakantie.