U vertrouwt uw leerlingen niet zomaar aan iedereen toe, logisch. Bij ons kunt u ze echter met een gerust hart achterlaten. Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van schoolreizen zijn we een betrouwbare partner, die weet waar u behoefte aan heeft. Met een nauwe samenwerking en heldere communicatie zorgen we voor een geslaagd schoolreisje. Natuurlijk tegen een goede prijs/kwaliteitsverhouding, zoals u dat van ons gewend bent. Pouw Travel is de full service partner voor het busvervoer van basisonderwijs, middelbaar onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs.

Samenwerking

Wij gaan er vanuit dat u weet wat het beste is voor de leerlingen. Onze taak is u te helpen bij het organiseren en uitvoeren daarvan. Daarbij willen we het u het liefst zo gemakkelijk mogelijk maken. We denken met u mee en verstrekken informatie over de verschillende bestemmingen, die u thuis op uw gemak kunt bekijken. De docenten ontwerpen in principe de reis, wij ondersteunen hen en zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt.
U kunt ervoor kiezen om alleen een bus te huren en de rest van de organisatie zelf af te handelen. Maar ook als u het liefst alles uit handen geeft, bent u bij ons aan het juiste adres. We bieden volledig verzorgde programma’s aan, die helemaal op uw wensen aangepast worden.

Volledig verzorgde programma’s

U kunt bij ons meer dan alleen een bus huren. We zijn u ook graag van dienst met het samenstellen van compleet verzorgde schoolreizen. Of het nou gaat om een excursie, werkweek, citytrip of meerdaagse reis; Pouw Travel heeft altijd de juiste oplossing. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het boeken van overnachtingen in een hostel, hotel of gastgezinnen. Of het regelen van het materiaal en begeleiding op actieve schoolreizen zoals wintersport, outdoor en zeilreizen. Wij werken daarin samen met vaste partners, zodat we u kwaliteit en een voordelige prijs kunnen garanderen.

Met zoveel leerlingen om u heen heeft u het al druk genoeg. Dan is het fijn als u eenmaal op bestemming niet meer in de rij hoeft te staan voor toegangskaartjes voor attracties, musicals of bijvoorbeeld vervoersbewijzen voor de metro. Daar worden de leerlingen ongeduldig van en u ook. Gelukkig kunnen wij zulke dingen voor u op reis gaat al in orde maken. Kan u zich bezighouden met de belangrijke dingen.

Een plezierige en veilige busreis

Een geslaagd schoolreisje begint al met de busreis. Onze bussen voldoen aan alle strenge milieueisen en zijn zeer comfortabel, zodat de leerlingen uitgerust en veilig op de plaats van bestemming aankomen. Onderweg zullen onze chauffeurs zorgen voor het nodige vermaak. Ze hebben ervaring met schoolkinderen en kunnen optreden als extra begeleider.

Bij ons boekt u uw schoolreizen altijd tegen een voordelig tarief. Budget is immers zeer belangrijk bij zulke reisjes. Ouders betalen en willen daar iets voor terug zien. Vraag vandaag nog een offerte op en ontdek uw voordeel.