Pouw Travel is de gespecialiseerde, fullservice reisorganisatie van busbedrijf Pouw Vervoer. We zijn ooit begonnen met wekelijkse busritten van en naar de plaatselijke discotheek. Dat was in 1994. Door de jaren heen zijn we langzaam uitgegroeid tot een van de veelzijdigste busbedrijven van Nederland. Nu dragen we onder andere bij aan het openbaar vervoer in Utrecht, organiseren we festival- en evenementenvervoer en kunnen ook particulieren bij ons een bus huren. Bij Pouw Travel kunt u terecht voor alle vervoer rondom busreizen, groepsreizen, schoolreizen en nog veel meer.

Ons wagenpark bestaat inmiddels uit ruim 50 bussen en we hebben een groep gecertificeerde en ervaren buschauffeurs in dienst. Een hele prestatie van de familie Pouw, die al die jaren geleden met slechts 3 busjes startte. Onze groei heeft van onze instelling gelukkig niet veranderd: de klant staat nog steeds voorop. Wij bieden u kwaliteit en flexibiliteit voor een eerlijke prijs. U wilt immers dat uw geld goed besteed wordt.

Gespecialiseerde dienstverlening met Pouw Travel

Om de dienstverlening aan onze klanten uit te breiden, is Pouw Vervoer gestart met Pouw Travel. Met al het goede dat Pouw Vervoer ook te bieden heeft, maar dan helemaal gericht op het vervoer rondom reizen. Eigenlijk maakt het niet uit waar u heen wil of met wie, Pouw Travel heeft altijd een passende oplossing. Door onze samenwerking met Manders Reizen kunnen we voor u een volledig verzorgd programma samenstellen. U boekt bij ons niet alleen de rit heen en terug, maar we regelen voor u ook de overnachting en alles wat u verder nodig heeft. We nemen u alle zorg uit handen.

Van stedentrip tot schoolreis

Een goed begin is het halve werk en dat geldt zeker voor vakanties en reizen. Wie ontspannen aankomt op zijn bestemming, blijft ontspannen. Pouw Travel helpt dat graag te realiseren. Wij leveren maatwerk voor alle soorten gezelschappen en reizen:

  • Stedentrip. Van Londen tot Berlijn: Wij regelen het vervoer en zorgen voor accommodatie, metrokaartjes of toegangstickets en alles wat u verder nodig heeft. Onze chauffeurs treden graag op als reisleider.
  • Wintersport. We hebben jarenlange ervaring met wintersport. Wij brengen u naar toplocaties in verschillende skigebieden, met touringcars en chauffeurs die zijn voorbereid op de sneeuw. Ook zaken als een skipas of skimateriaal verzorgen we graag voor u.
  • Groepsreis. Met welk gezelschap u ook gaat - vrienden, familie, leerlingen, collega’s -, wij hebben de juiste bus. En als u wil, kunt u zelfs de hele reis bij ons regelen. Alles onder één dak, wel zo makkelijk.
  • Schoolreis. U kunt met een gerust hart uw leerlingen bij ons achterlaten. Met een nauwe samenwerking en heldere communicatie zorgen we voor een geslaagd schoolreisje. Onze chauffeurs weten hoe ze met de leerlingen om moeten gaan en zorgen voor een leuke busrit. Ook voor schoolreisjes geldt dat we u graag alle werk uit handen nemen. Waarom laat u ons niet gewoon alles regelen?