Met een grote groep zelf een citytrip boeken en dan ook nog het vervoer regelen, kan knap lastig zijn. Gelukkig zijn wij er: Pouw Travel, een gecertificeerd busbedrijf uit Utrecht. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van touringcars voor grote gezelschappen, in het binnen- of buitenland. Of het nou gaat om een ritje naar Berlijn, Londen, Kopenhagen of Barcelona: wij staan voor u klaar.

Volledig verzorgde programma’s

Omdat wij u graag zoveel mogelijk willen ontzorgen, zijn we een samenwerking aangegaan met groepsreizen specialist Manders Reizen. Hierdoor kunnen wij volledig verzorgde programma’s voor u regelen tegen een goede prijs/kwaliteitsverhouding. U geeft aan wat u verwacht en wij helpen u bij het boeken van overnachtingen in een hostel, hotel of zelfs gastgezin in de stad naar keuze. Maar onze diensten reiken nog verder. Als u graag lange rijen en tijdsverlies wil vermijden, zorgen wij alvast voor bijvoorbeeld vervoersbewijzen voor de metro en toegangskaartjes voor attracties of musicals. Zo kunt u uw tijd besteden aan leuke dingen.

Luxe touringcars

Onze touringcars zijn voorzien van alle gemakken en voldoen natuurlijk aan alle strenge milieueisen. Standaard zit er in iedere bus een airco, toilet en een mediaspeler. Andere wensen kunt u kenbaar maken bij de aanvraag en bevestiging van de busrit. Wij zorgen er dan voor dat het u tijdens uw rit aan niets ontbreekt.

Meer dan alleen een chauffeur

Een goed begin is het halve werk. Voor een stedentrip betekent het dat de busrit een prettige ervaring moet zijn, zodat u met een goed humeur en energie de stad gaat verkennen. Dat kunnen wij garanderen. Niet alleen zijn onze touringcars aangenaam om in te reizen, ook onze chauffeurs zijn professionals met passie voor hun vak. Ze zijn zelfs meer dan dat: onze touringcarchauffeurs spreken verschillende talen en bezitten de kennis om als reisleider op te treden. U kunt met al uw vragen bij hen terecht en ze helpen u graag. Zo weet u zeker dat u alles uit uw citytrip haalt.

24/7 bereikbare nooddienst

Onze zorg houdt niet op bij de grens. U kunt onze nooddienst 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken. Onze jarenlange ervaring in het buitenland heeft ons veel contacten en informatie opgeleverd. Wat er ook gebeurt, wij lossen het voor u op. Als u bij Pouw Travel een stedentrip boekt, gaat u met een gerust hart op vakantie.