Werkwijze

Bij Pouw Travel kunt u terecht voor alle soorten reisjes met alle soorten gezelschappen. We zijn gecertificeerd, voordelig, flexibel door ons grote wagenpark en werken bovendien alleen met de beste chauffeurs. En het grootste voordeel? Bij ons kunt u alles onder één dak regelen; vervoer, accommodatie en meer.

Full-service

Pouw Travel is anders dan veel andere vervoersbedrijven. Niet alleen bieden we de beste prijs/kwaliteitsverhouding en de meeste keuze, er is nog iets bijzonders: wij kunnen uw hele citytrip, wintersportvakantie, groepsreis of schoolreisje voor u regelen! Door onze samenwerking met Manders Reizen zijn we een full service reisorganisatie geworden. We verzorgen voor u het vervoer, maar als u wil ook de accommodatie en alles wat u ter plaatse nodig heeft, zoals metrokaartjes, skipassen en toegangsbewijzen. Op ons online klantenportaal kunt u precies zien wat u heeft geboekt. Tijdens uw reis zijn we 24/7 bereikbaar voor noodgevallen en dringende vragen.

Wagenpark

Wij zijn trots op ons uitgebreide wagenpark. Het is uitgebreid met zijn ruim 50 bussen, gevarieerd en voldoet aan alle eisen. We hebben voor elke situatie en gezelschap het juiste vervoer: luxe touringcars, dubbeldekkers, rolstoelbussen, gelede bussen, partybussen en lijn- tourbussen. Iedere touringcar heeft standaard een airco, toilet en mediaspeler, maar is naar wens uit te breiden met andere faciliteiten. De meeste van onze bussen hebben bovendien de schoonste en zuinigste motor die er te krijgen is op de markt. Een keuze voor Pouw Travel is dus niet alleen voordelig, maar ook milieubewust.

We zijn heel zuinig op ons wagenpark en doen er alles aan de bussen in topconditie te houden. Daarom hebben we een eigen werkplaats waar onze eigen, ervaren monteurs werken. Zij controleren continu de technische staat van het wagenpark en doen een jaarlijkse APK- keuring.

Chauffeurs

U begrijpt dat we niet zomaar iemand in onze bussen laten rijden. Of u laten vervoeren. Bij ons werken dan ook alleen medische gekeurde, gediplomeerde chauffeurs, die regelmatig bijgeschoold worden. Zo hebben onze chauffeurs een cursus zuinig rijden gehad, waardoor we de CO2-uitstoot van ons vervoer aanzienlijk verminderd hebben. Naast de technische kwaliteiten vinden we het belangrijk dat al onze chauffeurs klantvriendelijk en servicegericht zijn. U moet zich immers welkom voelen in onze bussen. Als u naar het buitenland gaat, kan de chauffeur bovendien vaak optreden als reisleider. Wij spreken dan ook graag van gastheren of gastvrouwen.

Keurmerk

Als u in een bus rijdt, wilt u natuurlijk wel zeker weten dat u veilig bent. Pouw Travel kan u dat garanderen. Wij zijn al jarenlang een gecertificeerd touringcarbedrijf. Dit betekent dat wij een keurmerk hebben gekregen van Stichting Keurmerk Touringcarbedrijven. Het staat voor kwaliteit, service en veiligheid. De SKTB toetst ons regelmatig op deze punten en we slagen altijd met vlag en wimpel. Kies voor een hoge kwaliteitsstandaard, kies voor Pouw Travel.